Je beter in je vel voelen?

Je beter in je vel voelen? Alleen goedbedoelde tips brengen je leven niet in balans!

Als je een korte periode niet lekker in je vel zit hoeft dat geen probleem te zijn. Met een paar goede tips, die je zelfs misschien al wel wist maar via het internet gemakkelijk weer in herinnering brengt, kun je zelf aan de slag om je leven weer in balans brengen. Houden je klachten langer aan en weet je ook niet precies waar die vandaan komen, dan kan het steeds weer nalezen van al die goedbedoelde tips juist averechts werken. Je weet het zo langzamerhand allemaal wel, maar je voelt je al zo lamlendig, dus waar begin je en hoe houd je het vol? Een goede en betrokken leefstijlcoach kan je dan net dat extra steuntje in de rug geven dat je op dat moment nodig hebt. Woon je in de buurt van Drunen, kom dan eens langs bij Bellisa, geregistreerd holistisch leefstijlcoach. Ik help je graag jouw leven weer in balans te brengen zodat je snel weer beter in je vel zit. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Beter in je vel door balans in je hormonen, je energie en je leven

Balans energie en leefstijl

Weinig energie, een somber humeur, verkeerde of slechte eetlust, slecht slapen; het is maar een greep uit de vele symptomen die aangeven dat je behoorlijk uit balans bent. De eerste stap naar herstel is natuurlijk om de oorzaken te vinden; zijn deze fysiek, psychisch of sociaal van aard? Voel je je eenzaam door een verbroken relatie of verlies van een dierbare, dan kan een gesprek met een onafhankelijk persoon al voldoende zijn om je snel weer beter in je vel te voelen. Ervaar je stress bij alles wat je doet en heb je het gevoel altijd maar druk te zijn en achter de feiten aan te lopen? Grote kans dat je de balans in je energiehuishouding volledig bent kwijtgeraakt, er gaat dan meer energie uit dan er in komt. Aanhoudende onbestemde gezondheidsklachten kunnen duiden op een verstoorde hormoonbalans. Hierbij kunnen oorzaken en gevolgen elkaar versterken, waardoor je in een vicieuze cirkel belandt. Verkeerde voeding, weinig beweging en onvoldoende slaap bijvoorbeeld maken je lusteloos, waardoor je gaat troost-eten, nog minder zin hebt in een wandeling en niet kunt slapen, met als gevolg dat je steeds slechter in je vel komt te zitten.

Om je energie weer in balans te krijgen of je hormoonbalans terug te vinden is het zaak je leefstijl eens goed onder de loep te nemen. Daarbij help ik je graag. Dankzij mijn opleiding tot holistisch leefstijlcoach ben ik in staat lichamelijke, psychische en sociale oorzaken te beoordelen en met elkaar te verbinden. Samen kijken we waar jouw problemen vandaan komen en maken we een stappenplan om jouw voedings-, bewegings- en ontspanningspatronen op elkaar af te stemmen. Zo ontwikkelen we samen een nieuwe leefstijl die helemaal bij jou past en je kunt volhouden. Veel mensen, onder andere in onderstaande plaatsen, heb ik op deze manier al kunnen helpen om hun leven in balans te brengen en te houden:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Haarsteeg
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Nieuwkuijk
 • Rosmalen
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Elshout

Wil jij ook weer beter in je vel komen te zitten? Kom dan gerust eens langs. Je kunt bij mij terecht voor een eenmalig gesprek of verschillende sessies om tot een blijvende leefstijlverandering te komen. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik het je graag uit.

Lisanne