Erkende leefstijlcoach

Breng verandering in je levensstijl met een erkende leefstijlcoach

De laatste decennia is de welvaart in onze westerse wereld enorm toegenomen. Maar hoe zit het met ons welzijn? Met name de toenemende prestatiedruk, de invloed van social media en een steeds groter aanbod van gemakkelijke maar ongezonde voeding heeft onze levensstijl in negatieve zin drastisch veranderd. Stress, slapeloosheid en obesitas komen steeds vaker voor en veroorzaken allerlei gezondheidsklachten. Juist omdat zo’n leefstijl er langzaam ingesleten is, lukt het vaak niet deze te veranderen, vooral als je het op eigen houtje moet doen. Met de begeleiding van een leefstijlcoach heb je zeer waarschijnlijk meer kans van slagen. Zorg er dan wel voor dat je een erkende leefstijlcoach kiest die geregistreerd staat bij de BLCN, de Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland. Deze kun je gemakkelijk vinden op hun website, maar deze heb je nu al feitelijk gevonden. Ik ben namelijk erkend holistisch leefstijlcoach. Samen nemen we je huidige levensstijl onder de loep en bepalen we waar we deze stap voor stap kunnen aanpassen om jou meer energie, vitaliteit en een betere balans in je leven te geven. En wat dan de meerwaarde van holistisch is, dat leg ik je straks even uit.

Bellisa, de erkende holistische leefstijlcoach die ook jouw levensstijl kan veranderen

Voor een duurzame verandering van je leefstijl is het van groot belang om de oorzaken van de ontstane problemen in kaart te brengen. Juist daar zit de meerwaarde van een holistische benadering. Verandering van levensstijl is meer dan het simpelweg aanpassen van patronen in voeding, beweging en ontspanning. Het gaat ook over hoe jij als mens in het leven staat, wat jou beweegt de dingen te doen zoals je doet, waar je energie van krijgt maar ook waar je lusteloos van wordt. Door al deze aspecten samen te nemen begeleid ik je om innerlijke rust te vinden en stap voor stap een gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past en daarom ook vol kunt houden. Met deze werkwijze heb ik reeds veel mensen kunnen helpen hun leefstijl duurzaam te veranderen, onder andere uit onderstaande plaatsen:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Haarsteeg
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Nieuwkuijk
 • Rosmalen
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Elshout
Logo Academie Holistisch Coachen

De kosten voor leefstijlcoaching op individueel niveau komen vooralsnog niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Mede daarom is het verstandig een erkende en geregistreerde leefstijlcoach in de arm te nemen om je kansen op succes te vergroten. Met mijn opleiding tot holistisch leefstijlcoach ben ik erkend lid van de BLCN en sta geregistreerd bij KABIZ, het kwaliteitsregister voor zorgprofessionals. Om de prijs in de hand te houden bied ik verschillende programma’s aan, van een enkel gesprek tot een volledig traject om samen te komen tot een blijvende verandering van je levensstijl. Wil jij ook meer energie en een betere balans in je leven, wacht dan niet langer en neem contact met mij op. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.

Lisanne