Gezonder leven en afvallen

Gezonder leven en afvallen lukt met behulp van een erkende leefstijlcoach

Overgewicht is een van de meest voorkomende welvaartsziektes van onze tijd en neemt nog steeds toe. Gezonder leven en afvallen is dan ook het devies waar veel mensen mee worstelen. Als je wilt afvallen is vaak de eerste gedachte een diëtist te raadplegen. Maar gezond leven is meer dan alleen je voeding aanpassen. Ook meer bewegen en een betere balans vinden tussen stress en ontspanning zijn belangrijk voor een gezond levenspatroon. Daar kan een leefstijlcoach je bij helpen. Leefstijlcoaching richt zich op het aanpassen van je leefstijl op verschillende gebieden, zoals voeding, beweging, slaap en stressmanagement, om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Met een erkend en geregistreerd leefstijlcoach weet je zeker dat je een professional in de arm neemt, die samen met jou realistische doelen stelt en daarvoor een plan ontwikkelt dat bij jou past. Stap voor stap worden alle obstakels waar je mee worstelt overwonnen en zal je coach je ondersteunen en motiveren op je weg naar een gezonder leven. Zo wordt afvallen en op gewicht blijven gemakkelijker dan je voor mogelijk had gehouden!

Goed eten en gezond leven gaan prima samen

Goed eten wordt nog al te vaak gezien als het tegenovergestelde van gezond eten. Niets is echter minder waar. Een gezonde maaltijd, dat wil zeggen met minder vet, suiker, zout en bewerkte ingrediënten, is gemakkelijker te bereiden dan je denkt en smaakt lekkerder. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, merk je dat je meer energie overhoudt om te sporten of voor een fijne wandeling. Afvallen gaat dan bijna vanzelf en je gaat je steeds beter en fitter voelen. Wil je dit aan den lijve ervaren, maar je weet niet goed waar je beginnen moet? Ga dan eens praten met een leefstijlcoach, die helpt je op weg naar een gezond leven, juist door goed te eten.

Madeliefjes

Een ander misverstand over goed eten en gezond leven is dat er meer kosten aan verbonden zijn. Ook dit kunnen we naar het land de fabelen verwijzen. Juist door bewuster te eten en frisdranken, overbodige snacks en kant en klare maaltijden te laten staan, kun je veel geld besparen. Een goede maaltijd met verse ingrediënten heeft een hogere voedingswaarde en vult beter. Je krijgt meer vitamines en mineralen binnen en hebt minder behoefte aan een tussendoortje. Bovendien kun je je afvragen wat de prijs is voor je gezondheid, die is toch immers onbetaalbaar!

Een gezond levenspatroon ontwikkel je samen met Bellisa

Bellisa is een erkende en geregistreerde holistisch leefstijlcoach. Onderstaand vind je slechts een greep uit de plaatsen vanwaar mensen mij hebben gevonden en samen met mij hun levensstijl succesvol hebben weten te veranderen:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Haarsteeg
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Nieuwkuijk
 • Rosmalen
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Elshout

Met mijn jarenlange ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik ook jou de weg kan wijzen naar een gezonder leven en je helpen bij het afvallen. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem even contact op, dan maken we een afspraak.

Lisanne