Lifestyle en voedingscoach

De meerwaarde van een lifestyle en voedingscoach

Slechte gewoontes slijten er gemakkelijker in dan goede. De weg van de minste weerstand is breed en helder. De supermarkt ligt vol met verleidelijke maar ongezonde kant en klaar producten, een excuus om de auto te nemen in plaats van lopen of fietsen is altijd te vinden en in ieder gebouw is een lift die de trap overbodig maakt. Slechte keuzes worden onbewust gemaakt, voor de goede moet je bewust kiezen. En zelfs als je tot dit bewustzijn gekomen bent, kan het toepassen ervan een hele uitdaging zijn, zeker als je er helemaal alleen voor staat. De hulp van een lifestyle en voedingscoach is dan geen overbodige luxe. Iemand die je helpt bij het ontwikkelen van gezonde en duurzame gewoontes die jij goed in kunt passen in je dagelijkse leven, zodat je ze ook vol kunt houden geeft meerwaarde aan je leven.

Een personal voedingscoach voor een gezond en stabiel gewicht

Overgewicht kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken, maar ook ondergewicht is niet zonder risico’s. Helemaal vervelend is het zogenaamde jojo-effect, waarbij de kilo’s er net zo hard weer aanvliegen als ze er afgevlogen zijn. Een persoonlijke voedingscoach brengt samen met jou je problemen in kaart en maakt een stappenplan waarmee je aan de slag kunt om op een duurzame wijze je gewicht op peil te brengen en dit ook te houden. Met advies wat voor jou de beste voeding is en natuurlijk waar nodig begeleiding en ondersteuning om je motivatie op peil te houden. Hoewel voedingscoaching zich voornamelijk richt op voedingsadviezen, worden gedurende het traject ook de andere aspecten voor een gezonde leefstijl niet vergeten, zoals beweging, slaap en stressmanagement. Uiteindelijk is een voedingscoach ook altijd een lifestylecoach.

Madeliefjes

Bellisa, erkend en geregistreerd lifestyle en voedingscoach

Bellisa staat voor Balans, Energie en Leefstijl door Lisanne. Vanuit mijn ervaring als fysiotherapeut en door jarenlang sport- en beweeglessen te geven, heb ik mijn kennis uitgebreid met een opleiding tot holistisch lifestyle coach en sta geregistreerd als erkend leefstijlcoach. Daarmee breng ik alle aspecten om te komen tot een stabiel gewicht door een gezonde lifestyle en voeding samen. Kamp jij met gewichtsproblemen of wil je gewoon je leefstijl aanpassen om fitter en vitaler te worden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan alvast een plan van aanpak bespreken en welke kosten daaraan verbonden zijn. De prijs is mede afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding die je wenst of nodig denkt te hebben. Onder andere uit onderstaande plaatsen hebben mensen hun weg naar mij gevonden:

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Haarsteeg
 • Heusden
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Nieuwkuijk
 • Rosmalen
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Elshout

Ook jou help ik graag je leven weer op het goede spoor te zetten met een gezonde leefstijl!

Lisanne